Welkom

Dieter Mertens heeft als dierenarts ruim 15 jaar ervaring in de behandeling van kleine en minder-kleine huisdieren. Sinds 12 jaar is hij gevestigd aan de Steenweg in Wijchmaal en onlangs kwam Karolien Vaes hem versterken als experte in reptielen en werd de praktijk volledig vernieuwd en uitgebreid. Samen willen ze als team uw huisdier de beste behandeling geven die het verdient. Want uw beste vriend is hun grootste zorg.


Diersoorten

Wij zorgen voor uw: 

Hond

Kat

Knaagdieren

Reptielen

 

logo

 

Diensten

Wij staan in voor een breed scala aan zorgen voor uw huisdier:

 Preventie (check-up, vaccinatie, ontworming, vlooien- en tekenpreventie ...)

 Klaar maken om mee op reis te gaan

 Medische beeldvorming

 Chirurgie

 Spoedbehandelingen


Konijn Bugs

Jochem Geerts

Zeer vriendelijk en professioneel omgegaan met ons. De tijd genomen om alle kwaaltjes te onderzoeken. Ook de prijs voor een consultatie op een zaterdag met medicatie was zeer correct en zeker niet overdreven. Gewoon TOP!

Don Sfinx Adam

Evi Emmers

Samen met mijn Don Sfinx Adam ben ik heel vriendelijk ontvangen. Beide dierenartsen hebben mijn kater met liefde en veel geduld onderzocht. Ik kreeg de nodige uitleg over zijn aandoening. Een echte aanrader!

Dwergschnauzer John

Evens Nathascha

Super team ! Onze dwergschnauzer weer tip top gezond, en onze oudste poes van 16jaar heel goed verzorgd en heel sereen en liefdevol ons begeleid tijdens Zorha haar laatste minuten. En vandaag zat er een zeer lief kaartje kaartje in de bus dat persoonlijk was geschreven. Dank u met heel mijn hart . Familie Evens